У дома> Продукти> Кухненска мивка> Мивка за подчинение> Meiao Cupc Undermount Kitchen Basin 27x19
Meiao Cupc Undermount Kitchen Basin 27x19
Meiao Cupc Undermount Kitchen Basin 27x19
Meiao Cupc Undermount Kitchen Basin 27x19
Meiao Cupc Undermount Kitchen Basin 27x19
Meiao Cupc Undermount Kitchen Basin 27x19
Meiao Cupc Undermount Kitchen Basin 27x19
Meiao Cupc Undermount Kitchen Basin 27x19

Meiao Cupc Undermount Kitchen Basin 27x19

Get Latest Price
Вид плащане:T/T
Инкотерм:FOB
Мин. Поръчка:50 Box
транспорт:Ocean
порт:Jiangmen
Material:
Color:
Атрибути на продукта

Модел №2719ld

МаркаMeiao

Warranty Service5 Years

After-sales ServiceOnline Technical Support, Return And Replacement

Engineering Solution CapabilityNone

Application ScenarioHotel, Villa, Apartment, Office Building, Bathroom, Kitchen, Farmhouse, Outdoor

Design StyleFarmhouse, Contemporary, Modern

Place Of OriginChina

CharacteristicWithout Faucet

Surface TreatmentPolished

Installation MethodUndermount

Sink ShapeRectangular

Number Of Holes In The SinkOne

Sink StyleSingle Bowl

Size27x19x10"

Опаковка & доставка
Продажба на единици : Box
Тип пакет : Едно парче кутия
Пример за картина :
Описание на продукта

Meiao Cupc Undermount Kitchen Basin 27x19

Представяне на кухненски басейн Meiao Cupc Kupc 27x19, първокласно допълнение за издигане на вашето изживяване в кухнята. Изработен с прецизност и предназначен за ефективност, този кухненски басейн е свидетелство за съвременното инженерство и стил.

Висококачествена неръждаема стомана: Този кухненски басейн е изграден с висококачествена неръждаема стомана, известна със своята издръжливост, устойчивост на корозия и лесна поддръжка. Той гарантира дълголетието, което го прави ценно допълнение към вашата кухня.

Оптимален размер и дълбочина: Измерване на 27x19 инча, този басейн предлага достатъчно място за различни кухненски задачи. Оптималната дълбочина гарантира, че имате достатъчно място за миене на съдове, саксии и тигани удобно.

Инсталиране на подчинения: Дизайнът на подметъка създава елегантен и безпроблемен вид във вашата кухня. Той позволява лесно почистване на плота и осигурява безпроблемен преход между плота и басейна.

CUPC сертифициран: Нашият кухненски басейн отговаря на строгите стандарти за сертифициране на CUPC, като гарантира неговото качество и безопасност. Можете да се доверите на неговата надеждност и производителност за години напред.

Технология за звукозаписване: Този басейн се предлага оборудван с звукова технология, намалявайки шума и вибрациите по време на употреба. Той осигурява по -тиха кухненска среда и предотвратява смущения.

Съвременен дизайн: Басейнът на кухнята Meiao Cupc Undermount може да се похвали със съвременен дизайн, който допълва различни кухненски стилове. Той добавя нотка на елегантност към вашето пространство, което го прави фокусна точка на вашата кухня.

Лесна поддръжка: Повърхността на неръждаемата стомана е лесна за почистване и устойчива на петна. Едно просто изтриване го поддържа да изглежда девствено, спестявайки ви време за поддръжка.

Надстройте кухнята си с кухненски басейн на Meiao Cupc Kupmount 27x19, комбинация от стил, функционалност и издръжливост. Независимо дали миете, изплаквате или приготвяте храна, този басейн е вашият идеален спътник на кухнята. Изпитайте разликата в качеството и дизайна с Meiao.

Горещи продукти
Изпратете запитване
*
*
*

Ще се свържем с вас незабавно

Попълнете повече информация, така че да може да се свърже с вас по -бързо

Декларация за поверителност: Вашата поверителност е много важна за нас. Нашата компания обещава да не разкрива личната ви информация на всяко разширяване с изричните ви разрешения.

изпращам